• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Balta Comoara Pescarilor Balaria
  • Balta Comoara Pescarilor Balaria
  • Balta Comoara Pescarilor Balaria
Valea Plopilor, jud.Giurgiu
adaugat la: 07 December 2017, Număr anunț: 402
Lacul de agrement si pescuit sportiv Comoara Pescarilor (fosta Balaria 1) este un loc privat cu regulament si organizare proprie in care puteti veni cu familia la o partida de pescuit , in conditii civilizate, in mijlocul naturii, intr-o oaza de liniste in care se respecta mama natura.
Accesul pe lac se face in urma unei programari si inscrieri telefonice, administratia lacului asigurand ocuparea locurilor existente fara suplimentari, in spiritul respectari intimitatii fiecarui loc de pescuit.
Fiecare loc de pescuit este prevazut cu foisor, ponton, cos de gunoi , bidon cu apa de spalat (la cerere).
Pe lac exista toalete amenajate pentru clientii pescari iar iluminatul electric asigura un pescuit de noapte civilizat in perioada in care acesta este permis.
Pe lac si pe celalelate doua amenajari cu luciu de apa ( pepiniera si lacul rezervatie ) nu este permisa muzica sau alte zgomote puternice care ar putea tulbura linistea populatiei piscicole, ornitologice si a pescarilor.
Doritorii pot inchiria si camere pentru cazare de la administratia lacului.
Administratia lacului isi rezerva dreptul de a evacua persoanele care incalca regulamentul lacului si interzicerea accesului viitor pe lac a acestora.


Lacul are magazin propriu de unde se pot achizitiona materii prime pentru gratar , lemne si carbuni , momeala vie si artificiala , bauturi racoritoare si bere rece .
Gratarele se pot face doar in locul special amenajat pentru aceasta .

Lacul este protejat cu caini de paza pe toata suprafata , care sunt liberi pe perioada in care nu se pescuieste .
Toata suprafata lacului este supravegheata video .

Lacul are o adancime de la 2 m ( partea dinspre pepiniera) pana la 8 m ( langa dig) , este curat ( cu exceptia lansetelor si altor echipamente de pescuit smulse de pesti si trase in apa) si este alimentat permanent cu apa trasa de pompe din subteran, de la adancimea de 43 m.
Apa din lac se primeneste permanent , avand si scurgere spre celelalte doua amenajari .
Accesul pe lacul 3 ( Rezervatia ) se face doar cu programare si aprobare de la administratia baltii . Aici nu se pescuieste si sunt permise deplasarea cu barca si fotografierea populatiei de pasari de apa.

Caracteristici
Judet Giurgiu
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 3759

Balta Comoara Pescarilor Balaria

Raportează