• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Balta Oltenitei Dn 4 Km6
  • Balta Oltenitei Dn 4 Km6
  • Balta Oltenitei Dn 4 Km6
Oltenița, jud.Călărași
adaugat la: 11 December 2017, Număr anunț: 430
Cum se trece de localitatea Curcani, urmeaza fosta fabrica de conserve Valea Rosie, dupa care pe partea dreapta a unei paduri gasiti doua luciuri de apa realizate prin escavare si indiguire, cu o suprafata de aproximativ 1,5 ha si o adancime medie de 2,5 – 3 m.
Alimentarea cu apa se face prin izvoare subterane iar fluctuatia cotelor apelor din cele doua bazine sunt pur naturale, neexistand pericolul ” de umblat la apa”.
Parcarea special amenajata face accesul foarte facil, unde administratia baltii va pune la dispozitie in limita stocului disponibil, umbrele de soare, saltele de primire, scaune, juvelnic si minciog, gratar.
Fiecare loc de pescuit delimitat avand un ponton si o canapea cu umbrar; pe balta exista si posibilitatea cazarii in rulote sau casute.

Specii de pesti: crap romanesc, cteno, fitofag, caras, somn, pastrav introdus experimental, balta fiind administrata tinand cont de sfaturile unui inginer piscicol. Se pescuieste cu 4 scule. Incepatorii pot prinde caras pe a doua balta de pe teren, unde sunt admise doar undite.
Ca ultima facilitate, accesul wireless este gratuit si are acoperire pe ambele luciuri de apa.

Caracteristici
Judet Călărași
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 1059

Balta Oltenitei Dn 4 Km6

Raportează