• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Pensiunea Ramona
  • Pensiunea Ramona
  • Pensiunea Ramona
  • Pensiunea Ramona
  • Pensiunea Ramona
Tulcea, jud.Tulcea
adaugat la: 06 December 2017, Număr anunț: 376
Este placerea noastra sa va anuntam ca va puteti bucura de o sedere in Pensiunea-restaurant Tulcea la fel ca si acasa. Totul este aranjat pentru confortul dumneavoastra. Cazare-Restaurant in camere noi, moderne, mobilate recent.
Pensiunea-restaurant Ramona Tulcea, vine in intampinarea clientilor sai cu camere spatioase si salon,amenajate conform standardelor europene, este in topul celor mai bine situate spatii de cazare din oras, fiind amplasata la 500 m de piata civica si la circa 10 minute de faleza.
Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si ospitalitatea specifica orasului, ne recomanda ca destinatia ideala pentru calatorii de afaceri, vizite ale obiectivelor turistice faleza,muzeu, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.(cazare-restaurant tulcea)
Fiecare camera este mobilata cu stil, oferind un inalt standard de acomodare la preturi atractive combinand facilitatile unei pensiuni cu intimitatea camerelor.
Relaxati-va si bucurati-va de o ambianta extrem de eleganta. Punem accent deosebit pe siguranta si securitatea personala, oferind in acest sens cele mai moderne echipamente antiincendiu si de securitate.
Camere duble sau single la alegerea dumneavoastra, le puteti folosi ca locuri foarte confortabile pentru cazare tulcea si a va odihni ,camerele si saloanele Restaurantului fiind dotate cu internet gratis
Restaurantul-pensiune BISTRO-Tulcea este situat la mai puţin de 1km de centrul orasului Tulcea, pe str. Gavrilov Corneliu nr. 298a (cartierul Big, lângă Pensiunea-restaurant Ramona Tulcea). Restaurantul-pensiune are o capacitate de 50 de locuri în interior şi 36 de locuri pe terasă

Caracteristici
Judet Tulcea
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 947

Pensiunea Ramona

Raportează
  • 40,00Lei

Trimite mesaj

Produse din Magazinul Claumar

101,90Lei

1.176,18Lei

115,00Lei

119,00Lei

37,00Lei

113,50Lei

309,54Lei

280,00Lei

77,90Lei

192,54Lei

679,00Lei

363,30Lei