• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Vand Pat Fox Flatliner Camo Limited Edition
  • Vand Pat Fox Flatliner Camo Limited Edition
București, jud.București
adaugat la: 12 September 2017, Număr anunț: 193
PATUL ESTE NOU SIGILAT SI BENEFICIAZA DE 2 ANI GARANTIE!
Lungime (cm) 208
Latime (cm) 94
Inaltime (cm) 48
Nr Picioare 6
Garantie 12 luni
Greutate 12 kg
Material Polyester
Picioare Reglabile Pe Inaltime Da
Revolutionarul FX Flatliner a luat lumea pescuitului la crap pe neasteptate atunci cand a fost lansat în piata, iar din acel moment reputatia continua sa-i creasca constant datorita recunoasterii calitatilor sale de catre tot mai muti pescari europeni. Flatliner beneficiaza de o serie de caracteristici inovatoare care au contribuit cresterea aceste notorietati, dupa cum urmeaza:
- “Flip-Cam Sistem” - o piesa foarte speciala, unica si inovare. Toate celelalte paturi, odata desfacute si montate au rotile dintate îndreptate în sus si, dupa cum stim cu totii, acesta este un mare si real inconvenient. Nu numai ca va stau practic în drum la fiecare ridicare si asezare pe pat, dar, de asemenea, reduc reduc din latimea saltelei si din spatiul util. Toate aceste neajunsuri sunt de acum de domeniul trecutului, asta pentru ca inovatia în cazul patului Flatliner consta în pivotarea la 180 de grade a rotilor dintate cu care este prevazut, astfel încat acestea sa fie pozitionate în jos în momentul în care desfaceti si montati patul.
- Picioarele “Twist-Lok”, care pot fi reglate cu o singura mana. Pur si simplu rasuciti mecanismul pe picior si tija acestuia va cadea în pozitia dorita. Apoi eliberati mecanismul si acesta va bloca în mod automat piciorul în pozitia dorita.
- Patul Flatliner dispune de un sistem unic numit “Double Hinge Bracket” (balama dublu-articulata) pozitionat pe partea frontala. Acest sistem a fost conceput pentru a crea un spatiu în interiorul patului atunci cand acesta este pliat. Acest lucru permite suficient spatiu pentru acomodarea la interior a unui sac de dorit de 3 sezoane de dimensiuni standard. Alte paturi din piata faciliteaza si ele aceasta optiune, însa forma cadrului difera, acesta formand un unghi incomod în zona capului, ceea ce submineaza grav pozitia de dormit si confortul atata vreme cat patul nu se poate întinde perfect plat!
- Elasticul “ Even Flow”, care are mai multe avantaje. În timp ce cele mai multe paturi folosesc cel putin patru lungimi de elastic pentru fixarea saltelei, Flatlinerul foloseste doar doua. Ambele încep si termina la capetele patului si, spre diferenta de oricare al model din piata, acestea trec chiar si prin rotile dintate. Asta înseamna ca nu exista sectiuni ale saltelei care nu sunt elasticate, si, prin urmare, ofera o tensiune mult mai consistenta si mai ferma saltelei.
- Salteaua este prevazuta cu ochiuri metalice în loc de bucle textile. Ochiurile metalice permit elasticului sa se întinda atunci cand te asezi pe pat, ca mai apoi sa se retraga atunci cand te ridici. În plus, ochiurile au fost foarte atent pozitionate în jurul perimetrului saltelei pentru a se asigura un sprijin maxim pe toata suprafata. Acestea sunt pozitionate cat mai aproape de picioarele patului, pentru a se asigura o tensiune uniforma pe saltea.
- Cadrul este construit din profil oval de aluminiu, care nu este doar incredibil de puternic, dar, de asemenea, face cadrul patului surprinzator de usor.
- Saltea cu spuma cu densitate mare, groasa de 50mm, acoperita cu fleece!
- Trei zone de sustinere
- Sase talpi late pentru teren moale
- Materialul principal exterior 100% poliester
- Umplutura: 100% poliuretan
- Dimensiune: 208x94x40cm
- Analtime maxima: 48cm
- Greutate :12kg
- Culoare: Camo (editie limitata)
- Dimensiune strans:90x94x34cm.

Caracteristici
Producator Fox
Judet București
Persoana Fizica sau Firma Persoana fizica
Produs Cu Transport Gratuit Da
Stare Nou
vizualizari: 1211

Vand Pat Fox Flatliner Camo Limited Edition

Raportează