Poschina Cosmin – 13 ani

O alta poveste frumoasa despre pescuit vine din judetul Tulcea, localitatea Nufarul, de la un pusti de 13 ani pe numele lui Poschina Cosmin.
Cosmin ne povesteste: „Eu am început sa pescuiesc la vârsta de 8 ani, prima dată ma jucam prin curte cu un băț si o ață, ma prefacem ca prind pește, iar a doua zi am fost cu mama mea la pescuit. Dădeam la o lanseta veche si rupta si dintr-o data am auzit clopoțelul si am ridicat lanseta am tras si am văzut ca se zbătea ceva la mal, l-am scos din apă si era un șalău de vreo 1 kg. Eram foarte bucuros pentru ca era primul meu peste prins. Cand am ajuns acasă am început sa ma uit pe YouTube la pescuit la șalău, am văzut pescuit la șalău la spinning si mi-a placut foarte mult.”
Cosmin isi doreste o lanseta si o mulineta pentru pescuitul salaului.
Cine îl poate ajuta pe Poschina Cosmin cu orice echipament pentru pescuit la spinning o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Poschina Cosmin să își îndeplinească visul de a merge la pescuit.
Daca vrei sa il ajuti pe Poschina Cosmin ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

.

 1,491 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *