articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 300 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Fir Carp Expert Uv Fluo Orange 0.35mm 1000m

  • Producător: Carp Expert
  • Cod produs: 30114835
  • Disponibilitate: Livrare imediată!

63,00Lei

Stoc Magazin fizicStoc Depozit ClaumarStoc Furnizor
Alertă preț!
0725894115
Produse Similare
Descriere

FIR CARP EXPERT UV FLUO ORANGE 0.35MM 1000M

 Carp Expert UV FLUO - Orange este unul din firele de mare traditie in pescuitul stationar din tara noastra, recomandat pentru pescuitul la crap. Firul este recunoscut pentru rezistenta sa la nod, la rupere liniara dar si la uzura. Este un fir fara memorie ce se comporta excelent dupa ce este scos de pe rola sau de pe tambur. Supletea si rezistenta la abraziune sunt alte doua calitati care au facut faima acestui fir.

Firul este acoperit cu un strat care il protejeaza fata de actiunea razelor ultra violete. Gratie acestui strat protector firul are practic o viata prelungita, procesul de “imbatranire” a firului fiind considerabil incetinit.

Culoarea orange fluo il face foarte vizibil atat pe timpul zilei cat si in conditii de luminozitate redusa si noaptea. Este un avantaj de care pescarii tin tot mai mult cont in ultimul timp. Pericolul de a speria pestii de pe vad dispare odata cu folosirea acestui fir ca fir principal, combinat cu un inaintas, care  permite lansari in forta si care, alaturi de montura au calitati de camuflare adecvate in mediul acvatic si adesea se muleaza pe configuratia substratului la locul de nadire.

Carp Expert UV FLUO – Orange este prezentat pe role de 1000 de metri, un concept nou, tot mai mult agreat de perscarii la crap, datorita tenditei tot mai evidente de a pescui la distante mari, in locuri care ofera liniste si confort pestilor si sporesc sansele reusitei partidelor de pescuit. Lungimea firului permite echiparea mai multor tamburi de rezerva la un pret, avantajos.

Firul Carp Expert UV FLUO-Orange este disponibil intr-o varietate de diametre si este un fir de traditie, cu calitati ce il recomanda cu succes pentru pescuitul la crap si nu numai.

Caracteristici:

Producator: Carp Expert

Lungime: 1000m

Tip: Fluorocarbon

Culoare fir: Portocaliu

Caracteristici
Tip Fir Monofilament
Model Carp Expert UV Fluo
Lungime (m) 1000
Rezistenta (kg) 14.90 kg
Culoare Portocaliu
Material Monofilament
Review-uri (1 de review-uri)
5
1 de review-uri
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

0

Achizitie verificata

100%

Reviews pozitive

Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Spune-ţi opinia
Adauga un review

Spune-ţi opinia

Linkuri utile: CARP EXPERT FLUO ORANGE 0.35MM 1000M 30114835 Fire Monofilament Crap Fire Monofilament Crap Carp Expert Carp Expert