• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Balta Camineasca
  • Balta Camineasca
  • Balta Camineasca
  • Balta Camineasca
Cămineasca, jud.Giurgiu
adaugat la: 07 December 2017, Număr anunț: 412
Balta Cămineasca este locul ideal pentru a petrece timpul la pescuit alături de familie şi prieteni într-un cadru natural deosebit, foarte ușor accesibil, aflându-se la doar 50 km de București.
2015 este anul în care lacul a intrat în administrarea noastră și încă de la bun început ne-am propus și realizat investiții masive pentru a putea oferi o experiență cât mai plăcută celor care aleg să își petreacă timpul liber alături de noi.
Dimensiunea proiectului a fost și este una cu adevărat impresionantă, lacul având o suprafață totală de 76 hectare luciu de apă și o lungime de 7 km, fiind o acumulare naturală, realizată pe cursul râului Câlniștea, întinzându-se din comuna Cămineasca până în satul Naipu.
După cum vă puteți imagina, 20 de ani de exploatare a locației fără o minimă implicare și-au pus amprenta asupra acestui cadru natural deosebit. PET-ul de plastic, pungile și dozele goale s-au acumulat într-o așa măsură încât lăsau impresia că într-o bună zi or să rodească și în locul malurilor împădurite se va înălța o nouă fabrică de ambalaje. Gradul de insalubritate era la dimensiuni maxime, departe de a fi un loc propice pentru a-ți învăța copilul să pescuiască sau a-l lăsa să se joace în voie profitând de natură și aer curat.
Două luni de muncă susținută, peste 20 tone de deșeuri colectate și am reușit să redăm naturii aspectul firesc. Au urmat alte câteva săptămâni bune de muncă pentru toaletarea și amenajarea viitoarelor locuri pentru pescuit, camping și picnic. În prezent suntem mândri să vă putem oferi o experiență cu adevărat specială bucurându-ne, alături de voi, de tot ce are mai frumos natura a ne oferi.

Caracteristici
Judet Giurgiu
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 1781

Balta Camineasca

Raportează