Magazin de Pescuit

Caracterizare magazin de pescuit Claumar Pescar.

 

Claumarpescar.ro este un magazin de pescuit destinat pescarilor sportivi profesionisti si amatori, care ofera o metoda simpla, rapida si eficienta de a comanda articole de pescuit.

 

Puteti afla mai multe detalii despre modalitatile de transport si plati in sectiunea Cum Comand

 

Magazinul de pescuit Claumarpescar.ro contine o pagina de Promotii unde permanent sunt sute de articole de pescuit cu preturi speciale.

 

Pe categoriile site-ului pot exista categorii secundare cum ar fi: in categoria Lansete si vergi puteti gasi subcategoriile: Lansete Crap, Lansete Feeder, Lansete Universale,  unde aveti posibilitatea de a va filtra produsele dupa cum doriti Dvs, cum ar fi: brand, lungimea lansetei, marimea mulinetei, marimea carligului, diametrul firului...

 

De asemenea puteti urmari pe pagina de Noutati ultimele noutati in materie de articole de pescuit iesite pe piata.

 

In spatele acestui magazin de pescuit online se afla o echipa numeroasa, formata din pescari pasionati si cu experienta, gata sa va ofere o consultanta de cea mai buna calitate in orice domeniu de pescuit.De aceea va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la numărul de telefon 0725894115.

 

Acest magazin de pescuit ofera atat articole de pescuit de la branduri de pescuit consacrate si renumite  cum ar fi : Shimano, Daiwa, Korda, Maver, PB Products etc, cat si produse low price cum ar fi FL, Mifine, Cormoran etc.

 

Pe platforma magazinului de pescuit puteti compara mii de articole de pescuit cum ar fi: lansete, mulinete, genti, fire textile, fire monofilament, carlige de pescuit, fire monofilament, monturi, accesorii de pescuit, rod-pod-uri de pescuit, sisteme de semnalizare cu ajutorul modulului Compara Produse.

Cu ajutorul acestui magazin de pescuit online speram sa satisfacem cerintele si celui mai exigent client. Spor la cumparaturi si Fir Intins!

 

Adresa Magazinului de pescuit este:

Bulevardul Ghencea Numarul 30 Sector 6 Bucuresti.(punct de reper: cimitirul Ghencea)

 

Program magazin de pescuit :

LUNI - SAMBATA: 10:00 - 20:00