• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Balta Fitofagu'
  • Balta Fitofagu'
  • Balta Fitofagu'
  • Balta Fitofagu'
Bârlogu, jud.Argeș
adaugat la: 11 December 2017, Număr anunț: 433
Balta Fitofagu este situata in judetul Arges, in satul Barlogu. Pentru a pune in valoare cat mai bine aceasta frumoasa si linistita zona din judetul Arges, incepand cu toamna anului 2010 ne-am propus sa dezvoltam turismul si pescuitul sportiv.

Balta a fost reamenajata si modernizata special in acest scop. A fost construit un minidig, nivelare, decolmatarea malurilor, construirea unui minibar cu terasa si foisoare, loc amenajat pentru gratar, pregatirea zonei pentru cabanute cu cazare pentru a oferi conditii deosebite pentru pescari.

Balta de pescuit Fitofagu (Arges) are o suprafata de peste 30 HA de luciu de apa. Balta este populata cu o mare varietate de pesti. Popularea lacului cu peste se face constant cu specii de pesti adusi din locatii predestinate. Se poate pescui numai pe timpul zilei cu maxim 4 scule (lansete si undite), iar cantitatea de peste care se poate retine este de 5 kg crap si cteno, dupa care se poate pescui dupa metoda C&R. Carasul si bibanul se retin in cantitate nelimitata.

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor noastre si va asteptam intr-o atmosfera relaxanta la Balta Fitofagu!

Caracteristici
Judet Argeș
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 1386

Balta Fitofagu'

Raportează