• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Balta Hermes Peris
  • Balta Hermes Peris
  • Balta Hermes Peris
Periș, jud.Ilfov
adaugat la: 06 December 2017, Număr anunț: 392
Lacul este situat la marginea localitatii Peris (jud. Ilfov), accesul la balta fiind extrem de usor datorita pozitionarii langa drumul principal din localitate. Dupa 2 ani de lucrari de dragare, consolidare maluri si amenajare a standurilor de pescuit, incepand cu anul 2014, balta Hermes a fost deschisa pescuitului si, deasemenea, introdusa in circuitul competitional. Regulamentul permite pescuitul in regim "Prinde si Elibereaza", dar si cu retinere, precum si pescuitul nocturn (consultati sectiunea "Regulament - Taxe" pentru mai multe detalii).

Suprafata totala a baltii este de aproximativ 20 Ha, cu adancimi de 2-4 m si substrat tare, dar si cu prezenta, pe alocuri, a structurilor subacvatice, unde au fost raportate si cele mai mari capturi. Distantele intre maluri variaza intre 140-200 m, pescuitul practicandu-se de pe un singur mal, cu spatiu suficient intre standuri si zona larga in fata, astfel incat pescarii sa nu se incomodeze reciproc.

Populatia piscicola este dominata de crap comun (romanesc) si crap oglinda (salonta) cu greutati ce variaza intre 3 Kg si peste 25 Kg, recordul actual al lacului constand intr-un crap romanesc de 24 Kg. Popularile sunt frecvente si sunt filmate sau pozate si prezentate in sectiunea Noutati, in galeria Foto-Video sau pe pagina de Facebook sau YouTube.

Caracteristici
Judet Ilfov
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 1388

Balta Hermes Peris

Raportează