Tulcea, jud.Tulcea
adaugat la: 06 December 2017, Număr anunț: 380
Hotelul Plutitor „SERANO” este clasificat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului la categoria 4**** - structuri de primire cu funcţiuni de cazare pe nave fluviale, îndeplinind standardele U.E. de confort şi siguranţă.
Hotelul este dotat cu trei punţi: pe prima sunt dispuse camerele, pe a doua restaurantul, terasa acoperită - cu o capacitate de 40 persoane şi estrada – destinată programelor artistice, iar puntea a treia reprezintă o terasă deschisă, dotată cu şezlonguri si jacuzzi, pentru plajă şi admirarea mirificului peisaj al Deltei Dunării.
SERANO**** are 10 camere duble, cu o capacitate de cazare de 20 persoane, fiecare cameră dispunând de grup sanitar propriu, cabină de duş, apă caldă şi rece în permanenţă, climă asistată electronic - ajustabilă în fiecare cameră, plase contra insectelor la ferestre.
Restaurantul, cu o suprafaţă de 60 mp şi capacitate de 24 de persoane, dispune de sistem audio profesional: staţie şi boxe 2 x 400W „ELECTROVOICE”, instalaţie profesională karaoke, monitor LCD cu diagonala de 140 cm, TV saletit, DVD, laptop cu acces la internet, imprimantă, videoproiector, sistem de ventilaţie climatronic pentru aspirarea fumului şi păstrarea unui mediu ambiental plăcut, instalaţie de climă asistată electronic, canapele şi scaune din piele.
Barul este dotat cu o diversitate de băuturi răcoritoare şi alcoolice, unde se prepară cocktailuri alcoolice şi nealcoolice, smoothies şi frappe-uri din fructe, esspresor profesional de cafea, vitrină frigorifică pentru păstrarea la temperaturi optime a băuturilor alcoolice/răcoritoare şi aparat profesional pentru gheaţă, cu o capacitate de 60 kg/24 h.
Bucătăria este utilată cu echipamente profesionale achiziţionate „Horeca”: aragaz profesional, cuptor profesional cu ventilo converter, grătar cu rocă vulcanică şi cu placă cromată, fripteuză, lăzi frigorifice, răcitoare şi congelatoare pentru depozitarea şi păstrarea compartimentată a alimentelor, legumelor, fructelor şi produselor din peşte, carne de pasăre, porc, ovine şi bovine.
Hotelul Plutitor SERANO**** are în dotare ambarcaţiunile de agrement: şalupă Forward/60 CP, bărci Laguna 480/20 CP şi Laguna 480/25 CP, respectiv remorcher BM/250 CP.
Pentru asigurarea energiei electrice hotelul este dotat cu un generator CATERPILLAR, iar a energiei termice cu o centrală complet automatizată şi instalaţie solară de încălzire a apei calde de consum, ca sursă alternativă.
Hotelul Plutitor SERANO**** organizează croaziere în Delta Dunării, în cadrul cărora se pot desfăşura, la cerere, diverse evenimente, cum ar fi: recepţii, zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building şi team leadership, programe de pescuit staţionar sau la răpitor, program birdwatching. In funcţie de eveniment, asigurăm program artistic (grup muzical, ansamblu folcloric, DJ, etc.), ustensile de pescuit, momeală vie, ghid specializat pentru obiectivele turistice vizitate/birdwatching, iar pentru manifestările private garantăm confidenţialitatea şi caracterul particular al evenimentului.

Caracteristici
Judet Tulcea
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 1035

Hotel Plutitor Serano

Raportează
  • 348,00Lei

Trimite mesaj

Produse din Magazinul Claumar

289,07Lei

62,12Lei

1.093,87Lei

112,84Lei

88,00Lei(-20%) 70,40Lei

106,98Lei

87,75Lei

246,62Lei

284,20Lei

113,89Lei

43,95Lei

519,99Lei(-20%) 416,00Lei