• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Lacul Corbu
  • Lacul Corbu
  • Lacul Corbu
  • Lacul Corbu
  • Lacul Corbu
Corbu, jud.Constanța
adaugat la: 07 December 2017, Număr anunț: 406
Taxa de pescuit pe pista de concurs (EC 2) este de 150 RON /pers/24 ore/stand FARA RETINERE DE PESTE. Se pescuieste cu maxim 4 lansete; sunt permise doar monturi cu un carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului in cazul ruperii firului principal. Fiecare pescar poate fi acompaniat de insotitori adulti (persoane care nu pescuiesc), pentru care taxa este de 30 RON / pers/ 24 ore. Insotitorii sub 14 ani au intrare libera.

Ø Taxa de pescuit pe canalul de alimentare a lacului Corbu: 60 RON/pers/zi lumina, CU RETINERE DE CARAS, BIBAN, BABUSCA, IN LIMITA A 7 KG. ESTE INTERZISA RETINEREA CRAPULUI SAU A ALTOR SPECII NESPECIFICATE ANTERIOR. Se pescuieste cu maxim 4 bete a cate 2 carlige fiecare. Fiecare pescar poate fi acompaniat de insotitori adulti (persoane care nu pescuiesc), pentru care taxa este de 10 RON / pers/ zi lumina. Insotitorii sub 14 ani au intrare libera.

Ø Taxa de pescuit pe bazinul EC3 Corbu: 100 RON/pers/zi lumina, CU RETINERE A 2 BUC CRAP DE MAXIM 3 Kg, CARAS, BIBAN, BABUSCA, IN LIMITA A 7 KG. Se pescuieste cu maxim 4 bete a cate 2 carlige fiecare. Fiecare pescar poate fi acompaniat de insotitori adulti (persoane care nu pescuiesc), pentru care taxa este de 20 RON / pers/ zi lumina. Insotitorii sub 14 ani au intrare libera.

Caracteristici
Judet Constanța
Persoana Fizica sau Firma Firma
vizualizari: 2297

Lacul Corbu

Raportează