• Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Navomodel Plantat
  • Navomodel Plantat
  • Navomodel Plantat
Roșu, jud.Ilfov
adaugat la: 07 August 2020, Număr anunț: 1707
Modelul este echipat cu o telecomanda cu 6 canale si lucreaza in frecventa 2,4Ghz,acesta oferindu-i un mare avantaj. Antena este de dimensiuni reduse, iar navomodelul nu are antena externa eliminand riscul de a se agata prin stuf sau ase rupe la transport.
TRANSPORTUL MONTURII se face in siguranta, in cele 2 CUVE, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc.
Modelu lSpreder prezinta avantajul unei nadiri suplimentare, ce se face imprastiat pe o suprafata intre 3 si 5 metrii patrati in functie de nada folosita, astfel pestii pot gasi zona de nadire mult mai rapid si creand astfel o zona largita de atractie.
 
SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 4 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate)cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte.
BONUS s-a montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat.
 
-MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 450-500 metrii (in functie de conditiile meteo) ;
 
ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 7.2 Ah.
Autonomia este de aprox.8-10 km in functie de conditiile de exploatare.
Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilita navomodelului;
Navomodelul Spreder se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu 7.2Ah) alaturi de incarcatorul 220 .

Functii generale:
-avertizare sonora si luminoasa la pornirea, respectiv oprirea navomodelului.
-avertizare sonora  la armarea motorului
-avertizare sonora si luminoasa in momentul in care opresti telecomanda fara sa opresti navomodelul
- protectie motor la porniri accidentale (se armeaza doar daca mansa regulatorului este in 0) - punct 0 marit la regulator
- accelerare fina controlata de microprocesor
- decupleaza electronic regulatorul daca motorul intra in scurtcircuit sau intra fir la elice
- avertizare optic ( flash-uri de lanterna ) in momentul in care iei fir la elice
- protectie la temperaturi ridicate ( opreste motorul)
- opreste motorul si avertizeaza optic si sonor pierderea semnalului cu radiocomanda
- voltmetreu integrat cu 3 praguri:     - primul prag se activeaza in momentul in care tensiunea acumulatorului scade sub 11.5 V ,acesta consta intr-un beep la interval de 30 secunde     - al doilea prag se activeaza in momentul in care tensiunea acumulatorului scade sub 11.00 V ,acesta consta intr-un beep la interval de 15 secunde     - ultimul prag     se activeaza in momentul in care tensiunea acumulatorului scade sub 10.50 V ,acesta consta intr-un beep la interval de 3 secunde, concomitent cu  flash-uri de lanterna - opreste automat voltmetrul daca barca este in miscare; voltmetrul este activ doar daca barca sta pe loc sau la viteze mici de deplasare - semnalizeaza optic bascularea pe fiecare parte - centrifuga se opreste automat dupa 3 secunde. - switch lumini dublu cu memorie( FAR si lumini)cu semnalizarea bascularii - consum in asteptare (standby) : 50 mA ( este indicat decuplarea bateriei cand nu este folosita pe timp indelungat)
Detalii tehnice:
Are o lungime de 82 de cm si o latime de 32 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului).
Sandard,barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste.
In componenta modelului mai vine si un voltmetru digital foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator. Acumulatorul este plumb acid de 12 v si 7.2Ah.


Autonomia acestei configuratii este de 25-30 drumuri dus intors la 200m.

Caracteristici
Judet Ilfov
Persoana Fizica sau Firma Persoana fizica
Produs Cu Transport Gratuit Nu
Stare Utilizat
Nr. Cuve 3
vizualizari: 402

Navomodel Plantat

Raportează