Bârlad, jud.Vaslui
adaugat la: 10 June 2019, Număr anunț: 1337
- Barca este in stare foarte buna, folosita la 4 partide de pescuit, atat pe vreme buna cat si in conditii atmosferice vitrege, vine cu doi acumulatori !
TRANSPORTUL MONTURI se face in siguranta, in CUVA, impreuna cu nada transportata, evitandu-se astfel tragerea ei prin apa si incurcarea forfacului cu firul principal sau pierderea monturii (daca in apa sunt gunoaie sau vegetatie). In momentul cuvarii montura cade impreuna cu nada in acelasi loc;

SISTEMUL DE LUMINI: este compus din 6 lumini de pozitie (albe in fata si rosii in spate, albastru verde lateral) cu ajutorul carora se poate determina orientarea navomodelului pe timp de noapte.
BONUS sa montat un far de mare putere cu raza de actiune de peste 50 m care are un consum redus.Pornirea si oprirea farului si a luminilor de pozitie se face din radiocomanda separat.

- MANEVRABILITATE: inainte-inapoi, stanga-dreapta. Turatia motorului este una progresiva de la minim se face accelerarea lin spre maxim. Aceasta este posibila datorita regulatorului de turatie cu microprocesor programabil. Raza de actiune a radiocomenzii este de 450-500 metrii ;

ENERGIA este asigurata de un acumulator plumb-acid de 12V cu 8 Ah.
Autonomia este de aprox.5-7 km in functie de conditiile de exploatare.
Acumulatorul este amplasat in partea cea mai de jos conferind astfel maximum de stabilitate navomodelului;
Navomodelul STAR se livreaza echipat cu un acumulator (plumb-acid 12Vcu 8Ah) alaturi de incarcatorul 220 volti

Detalii tehnice
Are o lungime de 79 de cm si o latime de 33 cm are o tinuta impecabila pe vant (nu o duce vantul cand este goala datorita liniei pescajului).
Sandard, barcuta e dotata cu lumini de orientare pe timp de noapte care se aprind din telecomanda atunci cand se doreste.
In componenta modelului mai vine si un voltmetru foarte eficient informandu-va tot timpul cata energie mai aveti in acumulator. Acumulatorul este plumb acid de 12 v si 8Ah.
USOR NEGOCIABIL,

Caracteristici
Judet Vaslui
Persoana Fizica sau Firma Persoana fizica
Produs Cu Transport Gratuit Nu
Stare Nou
Nr. Cuve 2
vizualizari: 348

Navomodel Plantat/nadit

Raportează