Acest anunț nu mai este activ! Poți căuta anunțuri similare în categoria acestui anunț clic aici.
Buzău, jud.Buzău
adaugat la: 14 March 2019, Număr anunț: 1267
Asa cum scrie si in anunt, o mică vânzare ocazională:

Vând 2 borcănele cu Pop-upuri de la Dynamite Baits, Pineapple Banana Fluro si Mulberry Florentine Fluro si unul de la Mainline Hi-Visual Pineapple Juice si 4 voblere de clean.

Borcanele cu popup-uri sunt APROAPE PLINE (din fiecare am folosit vreo 7-8 popup-uri), au aroma foarte puternica, lichidele din fiolele de la Dynamite Baits sunt neatinse, cel de la Mainline nu are fiola "aroma booster" inclusă in borcan. Borcănelele sunt cumparate anul trecut si expira in iunie 2020. Cel de la Mainline nu are si NU A AVUT sticker cu data expirarii pe el, dar are miros la fel de puternic ca si celelalte doua. Pret de magazin, noi, toate 3, ar face 120 lei, fara transport. Toate 3 borcanele au dimensiunile popup-urilor de 15 mm.

Eu nu mai dau la crap decat rar si este păcat să expire, fără sa fie folosite de un împătimit. Apoi, am adaugat la vanzare si 4 voblere de clean, pe care nu le folosesc, modele prinzatoare, consacrate, un Salmo Lil'Bug, un Goldy Vibromax si 2 modele de la Dorado, ABSOLUT NOI, pentru a iesi totusi un pachet. Pretul voblerelor este de vreo 90 de lei, pret de magazin.

Pentru mai multe poze cu "marfa", vorbim pe whatsapp. Din păcate voblerele nu le dau decat impreuna cu popup-urile, pentru ca valoarea ar fi prea mica sa le vand separat si nu prea are sens.

As prefera un schimb cu voblere de rapitor, de stiuca, de 8-9-10 cm sau vanzarea pachetului. Trimit prin curier.

Multumesc pentru gazduire.

Caracteristici
Judet Buzău
Persoana Fizica sau Firma Persoana fizica
Produs Cu Transport Gratuit Nu
Stare Nou
Tip Produs Boilies
vizualizari: 298

Vând Pop-ups Dynamite Baits, Mainline Si 4 Voblere De Clean

Raportează