Acest anunț nu mai este activ! Poți căuta anunțuri similare în categoria acestui anunț clic aici.
  • Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Vand Mulineta Daiwa Exist 2500
București, jud.București
adaugat la: 08 September 2017, Număr anunț: 149
Mulineta este NOUA si beneficiaza de 2 ani GARANTIE!!!
Noul Exist 2015 ofera cele mai recente caracteristici si tehnologii inovatoare, combinate cu un design modern ce va inlesni indeplinirea viselor dumneavoastra la pescuit.
Pionierat si tehnologie de succes, Mag Sealed a fost folosita intr-o proportie mai mare la noul Exist - de acum, pinionul deoparte si cealalta, precum si axul sunt complet etansate datoritarulmentilor cu bile Mag Sealed.
Galetul care este componentul mulinetei ce vine cel mai frecvent in contact cu apa, murdaria si sarea, este de asemenea etans prin tehnologia Mag Sealed. Acest lucru duce la o functionare uniforma, comparativ cu alte mulinete conventionale si o durata de viata mai lunga.
Folosirea materialului Zaion, exclusiv din fibra de carbon, pentru constructia rotorului si a corpului, permite obtinerea unei mulinete extrem de usoare, care suporta perfect sarcinile create de angrenaj in interior.
Chiar si in situatii extreme, noul sistem de franare ATD ofera siguranta necesara pentru a intepa instantaneu pestele. In comparatie cu sistemele conventionale de franare , ATD nu are o rezistenta ridicata la pornire, dar mentine continuu puterea de franare setata - reprezinta un alt reper in cea ce priveste constructia mulinetelor.
Cracteristici si tehnologii:
- Mag Sealed – Pentru a preveni patrunderea apei , particulelor de praf sau a cristalelor de sare in rotor si corpul mulinetei , a fost gandita o etansare aproape fara frecare pe baza de ulei magnetic, care nu poate fi depasita nici de apa, nici de particulele mici. Rezultatul este o functionare uniforma buna.
- Mag Sealed galet – Uleiul magnetic Mag Seal formeaza o bariera, care impiedica patrunderea apei, a particulelor de sare si murdarie la galet, fapt care ar putea afecta rotirea lui.
- Corp Zaion - Este un material excelent realizat de Daiwa pentru a construi corpuri de mulineta si rotoare. Marele avantaj al acestuia este greutatea mica si rezistenta.
- AirBail – Pick-ul mulinetei este gol si, prin urmare, extreme de puternic si rezistent. Constructia speciala va preveni rasucirea liniei.
- Infinite Anti –Reverse – O parte slaba a multor mulinete- cea mai sigura piesa a mulinetei Daiwa. Sunt folosite doar piese din otel cu cea mai mica toleranta.
- DigiGear II – Angrenaj prelucrat, digital pentru performata maxima si durabilitate. Transmite usor si eficient puterea la rotor.
- ATD Automatic Drag System – Sistemul de franare ATD exceleaza printr-o trecere mult mai delicata a intervalelor de franare, iar ca o consecinta a acesteia este perfect potrivita pentru utilizarea firelor textile.
- Sistem oscilatie silentios.
- Manivela prelucrata CNC.
- Twist Buster II – Tehnologie originala conceputa de Daiwa pentru a reduce rasucirea firului la recuperare. Rola cu fir Twist Buster II nu doar reduce rasucirea firului ci si forta de frecare dintre rola si fir.
- Tambur ABS – Un sistem excelent ce permite aruncari lungi si previne rasucirea firului. Mulinetele Daiwa cu ABS, au tamburii construiti cu locasul de asezare a firului de diametru mare, desfasurarea firului facanduse in buclle foarte mari si uniform, astfel prevenindu-se rasucirea acestuia.
- 10 rulmenti CRBB - Este abrevierea pentru ,, Corrosion Resistant Ball Bearing’’ si inseamna rulmenti cu bile rezistenti la apa sarata. Acestia sunt de 12 ori mai rezistenti decat rulmentii obisnuiti.
- 2 rulmenti Mag Sealed - Uleiul magnetic Mag Seal a fost integrat in rulmentii cu bile, pentru o durata de viata lunga si o functionare uniforma.
Capacitate Tambur 0.28mm-150m
Greutate 200 g
Raport Recuperare 4.8:1
Sistem De Franare Fata


Caracteristici
Producator Daiwa
Judet București
Persoana Fizica sau Firma Persoana fizica
Produs Cu Transport Gratuit Da
Stare Nou
Marime Tambur 2500
Sistem De Franare Fata
vizualizari: 3454

Vand Mulineta Daiwa Exist 2500

Raportează

Produse din Magazinul Claumar

170,00Lei

210,00Lei

2.977,88Lei

22,50Lei

111,98Lei

168,00Lei

377,58Lei

2.977,88Lei

336,00Lei

296,37Lei

314,21Lei

393,00Lei