Acest anunț nu mai este activ! Poți căuta anunțuri similare în categoria acestui anunț clic aici.
  • Adauga ca favorit
    Adaugă ca favorit
    Vand Mulineta Daiwa Exist 2500
București, jud.București
adaugat la: 08 septembrie 2017, Număr anunț: 149
Mulineta este NOUA si beneficiaza de 2 ani GARANTIE!!!
Noul Exist 2015 ofera cele mai recente caracteristici si tehnologii inovatoare, combinate cu un design modern ce va inlesni indeplinirea viselor dumneavoastra la pescuit.
Pionierat si tehnologie de succes, Mag Sealed a fost folosita intr-o proportie mai mare la noul Exist - de acum, pinionul deoparte si cealalta, precum si axul sunt complet etansate datoritarulmentilor cu bile Mag Sealed.
Galetul care este componentul mulinetei ce vine cel mai frecvent in contact cu apa, murdaria si sarea, este de asemenea etans prin tehnologia Mag Sealed. Acest lucru duce la o functionare uniforma, comparativ cu alte mulinete conventionale si o durata de viata mai lunga.
Folosirea materialului Zaion, exclusiv din fibra de carbon, pentru constructia rotorului si a corpului, permite obtinerea unei mulinete extrem de usoare, care suporta perfect sarcinile create de angrenaj in interior.
Chiar si in situatii extreme, noul sistem de franare ATD ofera siguranta necesara pentru a intepa instantaneu pestele. In comparatie cu sistemele conventionale de franare , ATD nu are o rezistenta ridicata la pornire, dar mentine continuu puterea de franare setata - reprezinta un alt reper in cea ce priveste constructia mulinetelor.
Cracteristici si tehnologii:
- Mag Sealed – Pentru a preveni patrunderea apei , particulelor de praf sau a cristalelor de sare in rotor si corpul mulinetei , a fost gandita o etansare aproape fara frecare pe baza de ulei magnetic, care nu poate fi depasita nici de apa, nici de particulele mici. Rezultatul este o functionare uniforma buna.
- Mag Sealed galet – Uleiul magnetic Mag Seal formeaza o bariera, care impiedica patrunderea apei, a particulelor de sare si murdarie la galet, fapt care ar putea afecta rotirea lui.
- Corp Zaion - Este un material excelent realizat de Daiwa pentru a construi corpuri de mulineta si rotoare. Marele avantaj al acestuia este greutatea mica si rezistenta.
- AirBail – Pick-ul mulinetei este gol si, prin urmare, extreme de puternic si rezistent. Constructia speciala va preveni rasucirea liniei.
- Infinite Anti –Reverse – O parte slaba a multor mulinete- cea mai sigura piesa a mulinetei Daiwa. Sunt folosite doar piese din otel cu cea mai mica toleranta.
- DigiGear II – Angrenaj prelucrat, digital pentru performata maxima si durabilitate. Transmite usor si eficient puterea la rotor.
- ATD Automatic Drag System – Sistemul de franare ATD exceleaza printr-o trecere mult mai delicata a intervalelor de franare, iar ca o consecinta a acesteia este perfect potrivita pentru utilizarea firelor textile.
- Sistem oscilatie silentios.
- Manivela prelucrata CNC.
- Twist Buster II – Tehnologie originala conceputa de Daiwa pentru a reduce rasucirea firului la recuperare. Rola cu fir Twist Buster II nu doar reduce rasucirea firului ci si forta de frecare dintre rola si fir.
- Tambur ABS – Un sistem excelent ce permite aruncari lungi si previne rasucirea firului. Mulinetele Daiwa cu ABS, au tamburii construiti cu locasul de asezare a firului de diametru mare, desfasurarea firului facanduse in buclle foarte mari si uniform, astfel prevenindu-se rasucirea acestuia.
- 10 rulmenti CRBB - Este abrevierea pentru ,, Corrosion Resistant Ball Bearing’’ si inseamna rulmenti cu bile rezistenti la apa sarata. Acestia sunt de 12 ori mai rezistenti decat rulmentii obisnuiti.
- 2 rulmenti Mag Sealed - Uleiul magnetic Mag Seal a fost integrat in rulmentii cu bile, pentru o durata de viata lunga si o functionare uniforma.
Capacitate Tambur 0.28mm-150m
Greutate 200 g
Raport Recuperare 4.8:1
Sistem De Franare Fata


Caracteristici
Producator Daiwa
Judet București
Persoana Fizica sau Firma Persoana fizica
Produs Cu Transport Gratuit Da
Stare Nou
Marime Tambur 2500
Sistem De Franare Fata
vizualizari: 777

Vand Mulineta Daiwa Exist 2500

Raportează

Anunțurile utilizatorului Claudiu Popa

Operator Call Center

Operator Call Center

2.300,00Lei

Adauga ca favorit

Cort Fox Royale Xxl

Cort Fox Royale Xxl

1.999,00Lei

Adauga ca favorit

Vand Cort Fox Easy Dome Euro Maxi 2 Man
Coletare

Coletare

1.500,00Lei 1.400,00Lei

Adauga ca favorit

Produse din Magazinul Claumar

Mulineta Daiwa Legalis LT 3000

390,53Lei

MULINETA JAXON VERTUS CT 400 5RUL

114,00Lei

MULINETA DAIWA LEGALIS 2500 HA

396,33Lei(-10%) 356,70Lei

MULINETA ENERGOTEAM ARNO CONT 2500

55,00Lei

MULINETA ENERGO TEAM BLACK FIGHTER SPIN 1000

93,00Lei

MULINETA DAIWA CERTATE 1003 NEW 2014

1.759,50Lei(-10%) 1.583,54Lei

MULTIPLICATOR DAIWA TATULA R 100HL

987,64Lei(-10%) 888,88Lei

Mulineta DAM Quick Fighter Pro Metal 320 FD

111,62Lei

Mulineta DAM Quick Alux 610 FD

412,61Lei

MULINETA SHIMANO CATANA 2500 FC

200,00Lei

MULINETA JAXON LUCKY LS 50 1RUL

33,00Lei

MULINETA TICA LUSTRE SPIN-X LBAT 3000 B

139,00Lei