Buhai Ruben – 17 ani

El este Buhai Ruben. Un copil în vârstă de 17 ani care acum 5 ani a văzut că tranzitează foarte multe mașini comuna în care el locuiește, comuna Nimigea De Jos din județul Bistrița Năsăud. Curios din fire și faptul că nu înțelegea unde se duc acele mașini l-a făcut să le urmărească până la balta din apropiere. Acolo a văzut pescari foarte mulți care se pregăteau pentru a-și începe partida de pescuit. Ceea ce a văzut acolo i s-a apărut extrem de frumos și interesant. Atunci s-a întors acasă și le-a spus părinților că ar dori să învețe să pescuiască. Din vorbă în vorbă a reușit să găsească o lansetă foarte veche în podul unei bătrâne și o bucată de gută pentru prima lui partidă de pescuit. Bineînțeles că nu era pregătit întocmai pentru o partidă de pescuit având în vedere că bucata de gută de 3 metri pe care a găsit-o in podul bătrânei a legat-o direct de vârful lansetei. După ceva timp părinții lui au reușit să strângă bani pentru prima lui lansetă completa, o lansetă de 3 metri pe care o folosește și în ziua de astăzi. Anii au trecut și cu ajutorul YouTube ului și al pescarilor de pe malul bălții a învățat foarte multe tehnici de pescuit , dar din păcate singura lui lansetă, cea primita la varsta de 12 ani nu îl ajută să meargă mai departe cu acest hobby. Aceasta este povestea unui copil de 17 ani, care își dorește să practice acest sport frumos dar bugetul limitat nu îl ajută. Tot cu acea lansetă de 3 metri el a încercat și pescuitul la știucă, un pescuit care pescarii de răpitor înțeleg că nu poate fi practicat cu o lansetă pentru pescuit la crap.

Așadar, cine îl poate ajuta pe Buhai Ruben cu orice echipament pentru pescuit la crap sau pescuit la știucă o poate face. Haideți să îl ajutăm pe Buhai Ruben să își îndeplinească visul de a merge în continuare la pescuit.

Daca vrei sa il ajuti pe Buhai Ruben ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,180 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *