Casting Prologic

Vreau sa mentionez de la inceput ca acest gen de evenimente organizate de Claumar Pescar nu sunt concursuri de casting! Scopul este ca cei care participa sa aibe posibilitatea sa testeze mai multe modele de lanseta astfel incat sa aleaga modelul care se potriveste cel mai bine. Premiza ca nu orice lanseta este perfecta pentru orice aruncator este perfect adevarata! Pe langa asta, Claudiu &CO sunt prezenti pe toata durata evenimentului si poate ajuta pe oricine sa isi corecteze stilul de aruncare, iar din experienta anilor trecuti multi pescari au plecat de la castinguri cu multi metrii in plus adaugati la distantele de lansare!

Claumar Pescar si Arrow International cu sprijinul administratiei Dyno Lake organizeaza sambata 29 ianuarie o sesiune de casting cu lansete de crap Prologic.
De aceasta data aruncarile se vor desfasura pe apa, pista fiind marcata la 150m, 175m si respectiv 200m. Ca si la evenimentele din trecut participarea este gratuita, pescarii avand astfel ocazia sa vada ce lanseta li se potriveste cel mai bine. In cadrul acestui eveniment se va organia o tombola avand ca premii produse Prologic oferite de Arrow International.

In acest eveniment participantii pot testa urmatoarele lansete Prologic:

-Prologic C2 Element XD 3,90m 3,5lbs
-Prologic C1 Avenger 3,90m 3,75 lbs
-Prologic C Series 3,90m 3,5 lbs
-Prologic C3Fulcrum 3,90m 3,75 lbs
-Prologic C6 Inspire XD 3,90m 3,75 lbs
-Prologic C Series Spod&Marker 3,60m 5 lbs
-Prologic C3 Fulcrum Spod&Marker 3,60m 5lbs

Accesul spre Sector E se face pe langa administratie, pe dig-ul dintre sectoarele A si B! IMPORTANT:Ne dorim sa gazduim un eveniment desfasurat in conditii de maxima siguranta sanitara, de aceea toti participantii sunt obligati sa poarte MASCA pe durata intalnirilor si sa se dezinfecteze pe maini inainte de a prelua lanseta de la un alt pescar. De asemenea, aruncatorii sunt rugati sa utilizeze propriul degetar.

 4,348 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *