CLAUDIU DUMITRU – 20 ani

Din Galati, judetul Galati vine si povestea lui Rotari Claudiu, un tanar de 20 de ani pasionat de pescuit. Povestea lui ne-a fost trimisa de prietenul alaturi de care pescuieste de mai bine de 5 ani.
Iata ce ne spune Andrei :”Incep direct prin a va spune situatia unui prieten apropiat alaturi de care imi petrec majoritatea partidelor de pescuit . Locuieste intr-o garsoniera impreuna cu parintii lui (tatal mai plecat mereu in curse prin strainatate ca sa isi castige existenta iar mama lucreaza la un laborator de prajituri pe un salariu extrem de mic) si nu are posibilitatea sa isi achizitioneze nici macar un echipament entry-level. De 5 ani de cand il cunosc il stiu cu aceleasi monturi facute si neschimbate ,aceleasi lansete vechi care nu se imbina corespunzator , mulinetele la care a pierdut doua manivele din cauza ca au cazut si tot asa , dar toate pana la a dori sa renunte la acest sport din cauza ca nu isi permite orice . As dori sa ii fac sarbatorile mai frumoase cu ajutorul echipei claumar . Orice ar fi bine venit , va multumesc mult pentru aceasta ocazie si sper sa fie ajutat…”
Cine îl poate ajuta pe Rotari Claudiu cu echipament pentru pescuitul la crap si cu orice accesorii necesare in acest stil o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Rotari Claudiu să își îndeplinească visul de a merge la pescuit.Daca vrei sa il ajuti pe Rotari Claudiu ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare. 

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,730 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *