La Sfarsit de An!

Ne apropiem cu pasi repezi de Craciun si implicit de sfarsitul acestui an. Cum pregatirile de vacanta de iarna sunt in toi nu putem sa nu ne gandim si la 2021.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In primul rand 2021 a fost un in an care am descoperit alaturi de voi foarte multe produse foarte utile in toate stilurile de pescuit. A fost anul in care noi, echipa Claumar, ne-am concentrat atentia pe dezvoltarea gamei de feeder, accesorii si nada premium, dar si a accesoriilor destinate pescuitului la crap. Un 2021 in care Prologic a continuat inovatia si a anuntat si chiar a lansat o serie de produse noi, la fel si Korda de la care amintim seria de accesorii Basix – destinata celor la inceput de drum si nu numai. Nici Daiwa sau Savage Gear nu ne-au inselat asteptarile, asa cum suntem convinsi ca nici nu o vor face.

Pentru noi 2021 a fost un an frumos. Am reusit sa concretizam o parte din partidele de pescuit visate. Am fost in casele si inimile voastre prin intermediul filmelor realizate, prin intermediul emisiunilor live „The Carp Live Show” si „The Live Feeder Show” – iar anul l-am incheiat cum nu se putea mai bine, cu emisia maraton „Pescarul Faptelor Bune” – emisie in care zeci de pescari fara posibilitati au fost ajutati de catre oameni cu suflete mari sa isi indeplineasca visurile de a merge la pescuit. Si toate astea datorita voua!

Pentru 2022 ce ne dorim? Ceea ce va dorim si voua! Sa fim sanatosi si sa putem merge cat mai des la pescuit! Si ne mai dorim sa ramanem si in 2022 alaturi de voi. Si ne tinem promisiune! Acum ne pregatim, asa cum va spuneam la inceputul acestui articol, de vacanta de iarna. De joi 23 decembrie ora 14:00 incepem cu o cana de vin fiert si o tinem asa pana la anu’ – adica pana luni 3 ianuarie 2022 cand ne intoarcem cu forte proaspete la munca!

Cu caldura echipa Claumar Pescar va doreste un Craciun Fericit si un An Nou asa cum vi-l doriti!

 6,500 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *