Leonte Sorin Costel – 28 Ani

Din comuna Saveni, judetul Ialomita vine povestea lui Leonte Sorin-Costel, un tanar de 28 de ani greu incercat de suferinta. Pe scurt povestea lui Sorin este aceasta:

Merg la pescuit de cand ma stiu. Din pacate ,in ultimii trei ani a trebuit sa mai raresc iesirile mele pe balta,din cauza episodului doi de cancer, care m-a lovit la sfarsitul anului 2018,la fix noua ani de la sfarsitul primului episod de cancer. Pescuiesc aproape exclusiv pe salbatic (raul Ialomita, Dunare si balti salbatice din jurul localitatii mele). Anul trecut, prin octombrie, mi-am facut curaj si am mers pe Gostilele cu tatal meu si cu un vecin. Gherla totala :), acesta a fost rezultatul,dar din pacate si concluzia anului trecut :). Anul acesta sper sa fiu mai inspirat,mai ales dupa ce am reusit sa realizez niste monturi dupa modelul celor facute de domnul Claudiu Popa.

Momentan ma aflu acasa, nu mai pot face chimio pt. ca organismul nu mai rezista, desi acei 2% din tumora inca sunt acolo, Dumnezeu stie in ce stare. Concluzii: 2 episoade de cancer pana la 30 de ani, 3 operatii majore, 2 pe creier una pe coloana,17 sedinte de chimio din care 4 in 2009 in primul episod, 13 intre ian. 2019 si iun. 2021 din care 1 de autotransplant cu celule stem (cei care au trecut prin asta stiu despre ce este vorba) si 52 de sedinte de radioterapie, 30 in 2009 si 22 in 2020. BUT I’M STILL HERE,STILL STANDING, STILL FIGHTING 🙂

Va salut,si va urez sa aveti un an plin de impliniri si plin de capturi record!

Cine îl poate ajuta pe Leonte Sorin-Costel cu 2 lansete heavy feeder 50-200gr, un minciog de feeder cu plasa cauciucata, un juvelnic de feeder cu plasa cauciucata, set complet pt. preparare nada,lanseta spinning .Haideți să îl ajutăm pe Leonte Sorin-Costel să își îndeplinească visul de a merge la pescuit.
Daca vrei sa il ajuti pe Leonte Sorin-Costel ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 2,301 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *