Nistu Cristian – 12 ani

Nistu Cristian – un tanar de 12 ani din comuna Tunari judetul Ilfov, al carui prim contact cu lumea pescuitului la crap a fost in urma cu 4 ani, alaturi de unchiul lui la un concurs de pescuit pe Balta Cenusaru.  Au urmat alte partide de pescuit la crap in aceiasi formula, pe diferite carpodroame, iar Cristian a devenit tot mai atras de acest stil de pescuit si isi doreste un echipament personal format din 2 lansete de crap cu 2 mulinete, momentan el avand o singura lanseta de 2,70m care nu il prea ajuta.Cine îl poate ajuta pe Nistu Cristian cu 2 lansete echipate cu mulinete pentru pescuit la crap o poate face acum. Pe langa cele 2 lansete orice accesorii pentru pescuitul crapului sunt extrem de binevenite.

Cine îl poate ajuta pe Nistu Cristian cu orice echipament pentru pescuit la feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Nistu Cristian să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.

Daca vrei sa il ajuti pe Nistu Cristian ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,731 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *