Pescarul Faptelor Bune

În acest an noi (echipa Claumar Pescar) ne-am propus să organizăm pe lângă proiectele cu care v-am obișnuit, numeroase evenimente prin care să promovăm pescuitul sportiv și să sprijinim diferite categorii de pescari.

Prima  acțiune a fost tabăra de pescuit pentru copii Purcăreni Lake – Claumar Pescar (https://youtu.be/xN8lzmw3WZE). Timp de 4 zile, alături de administrația lacului Purcăreni, am reușit să le insuflăm micilor pescari pasiunea noastră pentru pescuit. Copiii au dobândit cunoștințe pescărești, s-au bucurat de capturi numeroase și nu în ultimul rând și-au făcut prieteni noi. Desfășurarea integrală a evenimentului poate fi vizionată pe canalul nostru de Youtube.

Acum, în pragul Crăciunlui, ne-am gândit cum putem face cât mai mulți pescari fericiți. Dacă pescarii cu ,,dare de mână” au fost răsfățați cu ofertele de Black Friday, trebuia să găsim o variantă pentru a-i bucura și pe cei cu posibilități materiale limitate.

Așa a apărut evenimentul ,,Pescarul Faptelor Bune”. Ne propunem ca în data de 16.12.2021 să facem fericiți cât mai mulți pescari ce au nevoie de spijin pentru a-și putea continua și dezvolta pasiunea.

Cum ne puteți ajuta? Este simplu! Dacă sunteți sau cunoașteți pescari aflați în nevoie tot ce trebuie să faceți este să ne povestiți în câteva rânduri despre pasiunea dvs. sau a celor în cauză, legată de pescuit.

Mesajele pot fi trimise pe adresa de mail, contact@claumarpescar.ro, prin intermediul mesageriei disponibile pe paginile de Facebook, Instagram și Tik Tok Claumar Pescar, sau pe Whats App la numărul de telefon : 0728250871.

Deoarece ne dorim să sprijim un număr ridicat de pescari în cadrul evenimentului vom invita numeroși prieteni din lumea pescuitului. Vor dona alături de noi pentru a împlini visurile pescarilor și a le aduce zâmbetul pe buze cu ocazia venirii Crăciunului!

Și tu poți contribui la sacul lui Moș Crăciun! Orice contribuiție va fi apreciată cu siguranță! Dacă dorești să te alături campaniei ,,Pescarul Faptelor Bune” te așteptăm cu un mesaj!

Pe data de 16.12.2021 vom transmite din studioul nostru evenimentul în direct pe pagina de Facebook și canalul de Youtube Claumar Pescar. Timp de 9 ore vom încerca împreună cu prietenii noștri, pescari cunoscuți autohtoni și nu numai, dar și împreună cu dvs. să aducem bucuria pe chipurile cât mai multor pescari!

,,Pescarul Faptelor Bune” și Moș Crăciun lucrează în echipă în acest an! Fii și tu parte din dream team!!!

https://claumarpescar.ro

 

 4,800 vizualizari

4 gânduri la “Pescarul Faptelor Bune

 • 22 februarie 2022 at 7:26
  Link

  Am 15 ani
  Și sunt pasionat de pescuit
  Mi aș-i dori o lansetă de feeder o mulimetă cu fir .. astea mi ar fi foarte necesar , un suport de feedee niște pop pup și un sacun
  Mulțumesc !!

  Reply
  • 22 februarie 2022 at 7:27
   Link

   Am 15 ani
   Și sunt pasionat de pescuit
   Mi aș-i dori o lansetă de feeder o mulimetă cu fir .. astea mi ar fi foarte necesar , un suport de feedee niște pop pup și un sacun
   Și o sită sa sitez nada Mulțumesc frumos

   Reply
   • 6 martie 2022 at 19:39
    Link

    Salut!

    Trimite-ne povestea ta cu ocazia editie de Pasti a Pescarului Faptelor Bune si cu siguranta vei primi ceea ce iti doresti!

    Reply
  • 11 aprilie 2022 at 10:57
   Link

   Salut! Ma numesc Rares, am 16 ani si sunt pasionat de pescuit. As apela la cei cu posibilități si care doresc, prin a imi dona niste seturi de cârlige, un penar pentru riguri, fire( fluorocarbon, fire camasuite) si cam tot ce e nevoie pentru realizarea rigurilor. Doresc sa invat sa imi confecționer singur rigurile si sa ma perfecționez in asta. Daca cineva se oferă ma puteti contacta pe Instagram @12rares sau pe Facebook Rares Moisa. Multumesc anticipat!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *