Team Building-ul Claumar Pescar 2022 – lacul Iannis

Team Building-ul Claumar Pescar 2022 a avut loc recent pe lacul Iannis. Aflat deja la a IV-a ediție, acest eveniment a devenit unul tradițional putem spune.

Scopurile principale ale team building-urilor, încă de la început, au fost : testarea noilor produse din portofoliul Claumar Pescar, discuții în ce privește dezvoltarea altor produse sau despre diverse tactici de pescuit, totul desfășurându-se într-o atmosferă amicală.

Locația aleasă pentru ediția din 2022 a fost lacul Iannis din județul Bihor.  Un carpodrom cunoscut la nivelul național ce nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Ne-am dorit să pescuim pe Iannis datorită populației ridicate de crapi mari. Practic orice trăsătură ne-ar fi putut aduce un nou personal best, lucru ce s-a și întâmplat.

Pe parcursul team building-ului de 96 h s-au prins 5 crapi peste 20 kg și mulți alții cu greutăți cuprinse între 10-19 kg!!!

Capturi Team Building Claumar Pescar

Personal, am stabilit un nou record : 23,125 kg, crap ce mi-a adus o bucurie enormă!

O performanță notabilă a semnat-o și ,,Unchiul” Paul Beldie ce a semnat un hattrick compus din 3 crapi săriți de 20 kg!

Pe scurt, cu toții am avut parte de capturi numeroase și driluri pe măsură! Crapii din Iannis fiind sănătoși și bine hrăniți ne-au pus probleme mari în dril.

În debutul partidei cu toții am plecat cu tactici de pescuit diferite. În schimb, pe parcurs, am ajuns la un numitor comun și acela că pescuitul la boilies funcționează de minune!

Cu prilejul team building-ului am avut ocazia să testăm noile boilies-uri fishmeal premium Claumar ce vor fi lansate în viitorul apropiat.

Neștiind mare lucru despre noua gamă, am prins încredere văzând că peștii se hrănesc pe patul de nadă intensiv. La cârlig am pus tot același boilies, răspunsul crapilor fiind unul excelent.

Cele mai multe prezentări le-am avut pe un boilies tare de 20 mm, dar pe final crapii au căutat mai mult momelile duble formate din 2 boilies-uri de 20 mm.

Mai multe detalii despre cum am pescuit, în clipul ce va fi postat mâine pe canalul de Youtube Claumar Pescar!

Mulțumiri deosebite gazdelor noastre, ce au fost și de această dată la înălțime! Felicitări pentru toate eforturile depuse și vă dorim mult succes în continuare!

Până mâine vă lăsăm cu un mic teaser, al filmului Team Buildingului Claumar Pescar 2022!

Ne puteți urmări și pe Tik Tok pentru a vedea cum au descurs lucrurile, spiritul de echipă și voia bună fiind mereu prezente!!!

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.tiktok.com/@claudiu_popa_claumar

 5,760 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *