ILIE ALEXANDRU IONUT

Povestea lui Ilie Alexandru Ionut vine din Bucuresti. Pasionat de pescuit de cand se stie, Ionut este operat de 2 ori pe cord si tatal unui baietel de 2 anisori cu un handicap de gradul 1. Cu toate astea Ionut este membru al Asociatiei Antibraconaj, fiind implicat in toate actiunile acesteia pentru ca isi doreste ca si generatiile viitoare sa poata merge la pescuit. Deoarece veniturile lui Ionut se duc pe facturi, tratamente si mancare, solicita ajutorul unui pescar cu inima mare pentru un combo de spinning, sau macar o mulinete si o rola de fir pentru a-si putea duce pasiunea mai departe. Nici cateva „gume” n-ar strica!

Cine îl poate ajuta pe Ilie Alexandru Ionut cu orice echipament pentru pescuit la feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe  Ilie Alexandru Ionut  să își îndeplinească visul de a merge la pescuit asa cum viseaza.

Daca vrei sa il ajuti pe Ilie Alexandru Ionut ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 2,024 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *