STEFAN SIRBU – 16 ani

Pentru urmatoarea poveste poposim pe Litoral, mai exact in orasul Constanta, unde facem cunostiinta cu un copil cu zambetul pana la urechi cand vorbim despre pescuit – Stefan Sirbu.Stefan a invatat sa pescuiasca de la tatal sau, un impatimit al pescuitului clasic, la lansete cu bambine. De mic copil mergea cu el si mama sa la pescuit. Pescuieste pe lacul Siutghiol, Tăbăcărie, Tașaul și  ocazional (1-2 partide de max.12 ore) pe Dunăre. Pana acum un an pescuia cu lansete ieftine si mulinete care se blocau la un caras mai „imbracat”, dar a reusit, strangand bani toata iarna, pana la vacanta de vara, sa-si achizitioneze doua feedere Team Feeder by Dome pe care le-a imperecheat cu 2 mulinete Team Feeder Power Fighter 6000. A ales sa achizitioneze aceste feedere pentru a le folosii pe toate apele( fiindu-i destul de greu sa-si cumpere macar o lanseta pentru conditiile pe care le intalneste la pescuit).Stefan Sirbu are nevoie de accesorii pentru feeder, un scaun, un rodpod, minciog – juvelnic, eventual o umbrela.
Cine îl poate ajuta pe Stefan Sirbu cu orice echipament/ accesorii pentru pescuit la feeder o poate face acum. Haideți să îl ajutăm pe Stefan Sirbu să își îndeplinească visul de a merge la pescuit.
Daca vrei sa il ajuti pe Stefan Sirbu ca pasiunea lui sa mearga mai departe ne poti contacta la nr de telefon 0725894115 sau whats app la nr 0728250871 sau prin intermediul retelelor de socializare.

https://www.facebook.com/claumar.pescar

https://www.instagram.com/claumar_pescar/

https://www.tiktok.com/@claumar_pescar

https://www.youtube.com/channel/UCf2wohxIjzzsEzSc7-uScXw

 1,257 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *