Lecții de casting – Samyy Energiee

Samyy Energiee este un pescar de crap român, stabilit în Anglia, ce predă lecții de casting pe plan internațional.

Cu ocazia Campionatului Regional Intercluburi (CRI 2022), am avut ocazia să îl vedem pe Samyy în acțiune la Doripesco.

Ba mai mult, alături de Claudiu Popa, a predat o lecție de casting ,,în direct”, disponibilă pe canalul de Youtube, Claumar Pescar, totodată testând și noile lansete produse de Arrow International.

Câteva cuvinte despre Samyy Energiee. Pe scurt, Samyy este primul român ce depăsește bariera de 240 m în lansare. Folosind o tehnică de aruncare personalizată, bazată pe tehnică și antrenament constant, Samyy a reușit să impresioneze atât în țară cât și pe teritoriul britanic.

Rezultate deosebite obținute la concursurile de casting și nu numai, l-au determinat să ofere din experiența lui și altor pescari, dornici să își îmbunătățească performanțele în materie de casting.

Pentru o perioadă scurtă  de timp, Samyy revine în România cu ocazia finalei CRI, pe lacul Iannis.

Profitând de această ocazie, va organiza lecții de casting în perioada 26-29 septembrie. Locația probabilă va fi lacul Morii, un lac bine-cunoscut din capitală.

Totodată, în cadrul lecțiilor de casting, Samyy va pune la dispoziție lansetele Harisson Advanced Rods. Pe langă modele consacrate precum Trebuchet Light si Aviator TE, vor fi aduse și unele noi,  Aviator Plus 2 și Trebuchet UFR SE pentru a fi testate de doritori.

Mai multe detalii despre înscriere, pe pagina de Facebook, Samyy Energiee, sau pe WhatsApp, la numărul de telefon, +44 7460 296009.     

 7,108 vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *