Pentru o livrare cat mai rapida va recomandam sa alegeti produse cu stoc in Magazin fizic si in Depozit Online. Produsele cu Stoc furnizor au termen de livrare mai mare si pot intarzia comanda dvs.
articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 300 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Ceas Garmin Epix 2 Sapphire Gray/titanium 47mm

  • Producător: Garmin
  • Cod produs: hg.010.02582.11
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

4.999,50Lei

Stoc Magazin fizicStoc Depozit ClaumarStoc Furnizor
Credit module tbi bank RO 3.3.5";

286.44 Lei x 24 rate

Descriere

CEAS GARMIN EPIX 2 SAPPHIRE GRAY/TITANIUM 47MM


Indiferent de obiectivele tale de fitness, ceasul inteligent activ premium epix are tot ce ai nevoie pentru a le îndeplini.


Înţelege-ţi corpul mai bine cu o monitorizare a sănătăţii 24/7.

Notificările inteligente1 te menţin conectat cu lucrurile importante.

Antrenează-te în stilul tău, cu aplicaţii de sport integrate, direct de la încheietura mâinii.

Mai multă acoperire prin satelit înseamnă o poziţionare mai exactă.

Navighează cu încredere cu opţiuni pentru hărţi TopoActive direct la încheietura mâinii.

Continuă aventura cu o durată de viaţă a bateriei de până la 16 zile în modul ceas inteligent.


CREAT PENTRU STILUL TĂU DE VIAŢĂ

Afişajul AMOLED uimitor, întotdeauna activ, de 1,3″ dă viaţă ceasului tău, chiar şi în lumina intensă a soarelui.


ECRAN TACTIL ŞI BUTOANE

Butoanele de comenzi fiabile, care funcţionează în orice mediu, sunt completate de ecranul tactil cu o interfaţă nouă, ce asigură accesul rapid la selecţii şi la funcţiile hărţilor.


MATERIALE PREMIUM

Corelează aspectul ceasului cu stilul tău de viaţă prin utilizarea opţiunilor pentru un afişaj de safir, o ramă din titan sau o ramă din oţel inoxidabil.


PULSE OX

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul tău absoarbe oxigenul.


PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII

Ceasul măsoară în permanenţă pulsul tău3 şi te va alerta dacă acesta se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce te odihneşti. De asemenea, te ajută să estimezi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor, chiar şi în timpul înotului.


MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI

Vizualizează modul în care respiri pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.


FUNCŢIA HEALTH SNAPSHOT™

Înregistrează o sesiune de 2 minute pentru a vizualiza statistici cheie, inclusiv pulsul3, variaţia pulsului, Pulse Ox2, respiraţia şi nivelul de stres. Apoi generează un raport cu aceste statistici pentru a-l partaja prin aplicaţia Garmin Connect™ de pe smartphone-ul compatibil. pe smartphone compatibil.


MONITORIZAREA STRESULUI

Variaţiile pulsului sunt folosite pentru calcularea nivelului de stres, pentru a stabili dacă ai o zi calmă, echilibrată sau stresantă.


SCOR DE SOMN ŞI MONITORIZAREA AVANSATĂ A SOMNULUI

Obţine detalii complete despre etapele de somn superficial, profund şi REM. Vizualizează-le într-un widget dedicat, care include scorul de somn şi informaţii detaliate.


MONITORIZAREA ENERGIEI BODY BATTERY™

Optimizează rezervele de energie ale corpului tău utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când eşti pregătit(ă) pentru a fi activ(ă) sau când este posibil să ai nevoie de odihnă.


MONITORIZAREA NIVELULUI DE HIDRATARE

Înregistrează în jurnal consumul zilnic de apă, pentru a-ţi aminti să te menţii hidratat(ă). Poţi chiar să obţii un obiectiv automat pentru hidratare care se ajustează în funcţie de cantitatea de transpiraţie pe care o pierzi în timpul activităţilor.


APLICAŢII PENTRU SPORT

Utilizează profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane şi pe pistă, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.


ANTRENAMENTE ANIMATE

Acest ceas include exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le poţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alege din antrenamente animate preîncărcate sau descarcă mai multe din comunitatea online Garmin Connect™ când eşti asociat(ă) cu dispozitivele tale compatibile.


ANTRENAMENTE HIIT

Foloseşte acest profil nou de activitate cu diferite cronometre pentru a monitoriza antrenamentele HIIT, inclusiv AMRAP, EMOM, Tabata şi antrenamentele personalizate. Setează numărul de runde, intervalele de antrenament/repaus şi multe altele.


ANTRENOR GARMIN

Aceste planuri adaptive gratuite de antrenament îţi pun la dispoziţie sfaturi oferite de antrenori experţi şi se adaptează nevoilor şi obiectivelor tale. Antrenamentele se sincronizează direct cu ceasul din Garmin Connect.


PREDICTOR DE CURSĂ VIZUAL

Această funcţie oferă ritmul estimativ pentru distanţa pe care doreşti să o alergi în funcţie de istoricul alergărilor şi nivelul general al condiţiei fizice. Datele privind tendinţele evidenţiază impactul antrenamentului în timp.


TEHNOLOGIA PACEPRO™

Funcţia PacePro, prima de acest fel, te ajută să îţi menţii ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergi pe un anumit traseu.


VO2 MAX.

Antrenează-te mai inteligent cu VO2 MAX, un indicator al modului în care te aştepţi să evoluezi. Se ajustează pentru alergarea pe teren accidentat şi ia în considerare modificarea performanţelor care ar putea fi cauzată de căldură sau de altitudine.


STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA

Vizualizare funcţii avansate de antrenament care includ estimări pentru dinamica de alergare, VO2 max, consultantul pentru recuperare şi multe altele.


STAMINA ÎN TIMP REAL

Monitorizează-ţi şi gestionează-ţi efortul şi evită suprasolicitarea la începutul alergării sau mersului pe bicicletă.


SUGESTII PENTRU EXERCIŢII ZILNICE

Pentru ghidare pe durata antrenamentului care îţi ia în calcul capacitatea şi nivelul condiţiei fizice, beneficiezi zilnic de recomandări pentru alergare şi ciclism în funcţie de nivelul de solicitare al antrenamentului şi starea antrenamentului curent.


CONSULTANT RECUPERARE

După fiecare antrenament, consultantul de recuperare te informează când vei fi pregătit(ă) pentru un alt antrenament solicitant. Aceasta ţine cont chiar şi de intensitatea antrenamentelor şi de factori precum stresul, activitatea zilnică şi somnul.


DINAMICĂ MTB

Urmăreşte detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru Grit™ şi Flow™, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-ţi un scor de depăşit pentru data viitoare.


SCHI ÎN AFARA PISTEI

Rămâi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat ajută la distingerea între schi şi urcare. Arată datele specifice urcării sau coborârii.


DINAMICĂ SCHI XC

Atunci când este asociată cu cureaua pentru piept HRM-Pro™ (comercializată separat), funcţia pentru măsurarea puterii pentru schi măsoară nivelul curent de solicitare al exerciţiului din cadrul antrenamentelor de schi fond.


FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF

Ceasul funcţionează cu widgetul Surfline® pentru a-ţi oferi evaluări pentru maree, înălţimea valurilor, vânt şi surf pentru cele mai apropiate cinci locaţii. De asemenea, funcţionează şi cu aplicaţia Surfline Sessions™ pentru a crea clipuri video cu fiecare val pe care îl cucereşti în faţa unei camere Surfline.


COMPATIBILITATE MULTI-GNSS

Accesează mai multe sisteme de navigare prin satelit (GPS, GLONASS, GALILEO). Accesează mai multe frecvenţe trimise prin sateliţi pentru navigare pentru o acurateţe sporită a poziţiei în zonele în care semnalele GNSS sunt reflectate, slabe sau în general blocate.


SENZORI ABC

Aventurează-te pe următorul tău traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru date de altitudine, barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu 3 axe.


ACLIMATIZARE

Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul3 şi rata respiratorie pentru a vedea cum te adaptezi la altitudinea curentă.


FUNCŢIA CLIMBPRO

Utilizează planificatorul de urcare ClimbPro pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine, precum şi coborârile şi traseele plane.


HĂRŢI TOPOACTIVE MULTI-CONTINENT

Descarcă hărţile TopoActive prin conexiune Wi-Fi® de oriunde în lume sau obţine regiunea ta locală preîncărcată pe ceasul ediţia Sapphire, pentru a menţine explorările tale pe drumul cel bun. Vizualizează contururi de teren, altitudini, vârfuri, parcuri, linii de coastă, râuri, lacuri şi alte caracteristici geografice.


HĂRŢI PENTRU SCHI

Cucereşte pantele cu hărţi topografice preîncărcate şi utilizează hărţile SkiView™ pentru a vizualiza denumirile coborârilor şi evaluările de dificultate pentru peste 2000 de staţiuni de schi din întreaga lume.


TERENURI DE GOLF

Accesează hărţile CourseView complet color pentru peste 42 000 terenuri de golf din întreaga lumea şi beneficiază de poziţionarea tactilă a rundei şi de funcţia PlaysLike Distance.


STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS

Introdu o distanţă pe care doreşti să o parcurgi şi obţine sugestii de rute care te vor aduce înapoi la punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate te ajută să găseşti cele mai bune trasee locale.


NAVIGARE PAS CU PAS

Urmează o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas care îţi permit să ştii în avans când apare următorul viraj.


NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Primeşte e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul tău atunci când este asociat cu smartphone-ul compatibil.


APLICAŢII PENTRU MUZICĂ

Descarcă melodii şi liste de redare din conturile de Spotify, Deezer sau Amazon Music (ar putea fi necesar un abonament). Utilizează căşti wireless pentru o ascultare fără utilizarea telefonului.


PLĂŢI FĂRĂ CONTACT GARMIN PAY™

Evită cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.


FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE

În timp ce ai ceasul şi telefonul asociate, locaţia ta în timp real poate fi trimisă către contactele tale manual sau, în timpul anumitor activităţi în aer liber, în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a incidentelor4.


MAGAZINUL CONNECT IQ™

Descarcă feţe de ceas personalizate, adaugă câmpuri de date şi obţine aplicaţii şi widgeturi din magazinul Connect IQ Store când acesta este asociat cu dispozitivul compatibil.


GESTIONAREA ALIMENTĂRII

Vizualizează în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să poţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.


AUTONOMIA BATERIEI

Obţine o durată de viaţă a bateriei de până la 16 zile în modul ceas inteligent şi de până la 42 de ore în modul GPS.

Review-uri (0 de review-uri)
0
0 de review-uri
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

0

Achizitie verificata

0%

Reviews pozitive

Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Spune-ţi opinia
Adauga un review

Spune-ţi opinia

Linkuri utile: CEAS GARMIN EPIX SAPPHIRE GRAY/TITANIUM 47MM hg.010.02582.11 Ceasuri Ceasuri Garmin Garmin