6 Rate fara Dobanda

                                                                   

             

                                                                         

                                                                               

Pentru a cumpara cu cardul(BRD,ALPHA,BT) in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1). Adaugi produsele dorite in cos, selectezi metoda de plata "Plata in 6 rate prin card de credit"(in cazul in care doresti o tranzactie in rate) sau "Online prin card bancar"(in cazul in care doresti o tranzactie cu cardul directa)  apoi dai click pe finalizare comanda.
2). Vei fi redirectat la pagina de procesare a platii euPlatesc.ro , unde poti introduce numarul card-ului. Daca numarul introdus este pentru un card cu plata in rate, ti se va afisa o sectiune de unde poti alege in cate rate doresti sa platesti, fara dobanda;
3). Apesi butonul "Plateste in siguranta";

Plata cu cardul in rate fara dobanda este valabila pentu posesorii de:

- Star BT (Banca Transilvania)

- BRD (BRD)
- Alpha Card (Alpha Bank)

Pentru a cumpara cu cardul Credit Europe (Card Avantaj) in rate fara dobanda trebuie sa urmezi pasii de mai jos:

1). Adaugi produsele dorite in cos, selectezi metoda de plata "Credit Europe (Card Avantaj)"(in cazul in care doresti o tranzactie in rate) si imediat dedesubt se vor deschide optiunile de rate disponibile, in cazul nostru 2 Rate, 4 Rate sau 6 Rate,  apoi dai click pe finalizare comanda.
2). Vei fi redirectat la pagina de procesare a platii Credit europe , unde poti introduce numarul card-ului si seria CCV.
3). Apesi butonul "Submit";

ATENTIE: Daca detineti un cupon de reducere nu puteti plati cu nici un card in sistem de rate. Doar tranzactie directa. In cazul in care din anumite motive tehnice plata in rate s-a reusit si comanda contine cupon de reducere, aceasta poate fi anulata cu un contact telefonic din partea unui angajat Claumar Pescar in prealabil.

Se poate plati fara sistem de rate urmand pasii de mai sus cu orice card Visa sau MasterCard.


Atentie: Pentru platile online cum este si cazul de fata trebuie activat serviciul "3D Secure".

La Claumar Pescar toate datele, informatiile si tranzactiile sunt securizate folosind protocolul HTTPS, cu certificat SSL de la COMODO - liderul global in solutii de securitate informatica.

Pentru cumparaturile efectuate in magazinul fizic se poate plati in 6 Rate egale numai prin Card Avantaj (Credit Europe Bank) si Alpha Card (Alpha Bank)

Info 3D Secure : reprezinta o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2

Not Keeping Data : Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www.claumarpescar.ro, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.