Pentru o livrare cat mai rapida va recomandam sa alegeti produse cu stoc in Magazin fizic si in Depozit Online. Produsele cu Stoc furnizor au termen de livrare mai mare si pot intarzia comanda dvs.
articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 300 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Subcategorii


Imbrăcămintea și încălțămintea pentru vânătoare reprezintă un aspect esențial al echipamentului necesar pentru pasionații de vânătoare. Această categorie de produse este special concepută pentru a oferi protecție, confort și funcționalitate în timpul aventurilor în sălbăticie.

Imbrăcămintea pentru vânătoare este fabricată din materiale durabile și rezistente, care oferă protecție împotriva condițiilor meteo neprielnice și a mediului înconjurător. Jachetele și pantalonii impermeabili protejează împotriva ploii și zăpezii, asigurând utilizatorul că va rămâne uscat și confortabil în timpul zilelor reci și umede. Materialele tăcute și nedetectabile sunt utilizate pentru a reduce zgomotul și a împiedica animalele să detecteze prezența vânătorului.

Încălțămintea pentru vânătoare este proiectată pentru a oferi aderență, confort și rezistență în condiții dificile. Ghetele și cizmele sunt construite pentru a oferi suport, izolare termică și protecție împotriva umidității și a terenului accidentat. Talpa exterioară rezistentă asigură tracțiune excelentă pe terenuri alunecoase și accidentate, permițând vânătorului să se deplaseze în tăcere și în siguranță.

De asemenea, imbrăcămintea și încălțămintea pentru vânătoare sunt dotate cu multiple buzunare și compartimente speciale pentru a stoca echipamentul esențial, cum ar fi muniția, cuțitul de vânătoare sau dispozitivele de comunicație. Aceste detalii inteligente permit vânătorilor să aibă acces rapid și ușor la echipamentul necesar în timpul activității lor.

Indiferent dacă ești un vânător pasionat de aventurile în pădure sau în câmp deschis, imbrăcămintea și încălțămintea pentru vânătoare sunt concepute pentru a-ți oferi confortul, protecția și performanța necesare în timpul acestor experiențe. Cu ajutorul acestor produse specializate, te poți concentra pe pasiunea ta și poți explora natura în cele mai bune condiții posibile.