articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 300 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Mulineta Bokor Spin 4000

  • Producător: Bokor
  • Cod produs: 20601040
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

411,60Lei Reducere: 20% 329,28Lei

Stoc Magazin fizicStoc Depozit ClaumarStoc Furnizor
Credit module tbi bank RO 3.3.5";

82.49 Lei x 4 rate

Produse Similare
Descriere

MULINETA BOKOR SPIN 4000

Cu mare bucurie vă anunț că după apariția lansetelor de spining și firelor pentru spining Bokor Spin, au fost lansate pe piață mulinetele sub aceași denumire.

Prezentarea ei aș face foarte pe scurt, lansetele mele sunt de mult timp testate, cu numeroase capturi realizate, astfel că am putut să-mi cunosc foarte bine mulineta nouă. Este conceput dintr-un aliaj durabil. Tamburul a fost ușurat la maxim și este în armonie cu pick-upul, carcasa, manivela și piciorul mulinetei deopotrivă. Dar aspectul „năzdrăvan”, modern ascunde un sistem de funcționare perfectă.

Funcționarea lină, acționarea ușoară a manivelei și curgerea ușoară a firului de pe tambur la mulineta Bokor Spin este asigurată și de numărul mare de rulmenți cu care a fost dotat acest echipament. Acest lucru este important atât la prezentarea nălucii în apă, cât și după agățare în timpul drilului, contactul permanent cu peștele. Raportul de recuperare este la un nivel obișnuit pentru mulinetele de spining, cu o singură rotire a manivelei stabile, va învârti pick-upul de mai bine de cinci ori în jurul tamburului. Mărimea și prelucrarea tamburului a făcut disponibilă umplerea cu o cantitate suficientă de fir, ce face posibilă lansări lungi. Eu am încărcat mulineta cu fir Bokor Spin Full Contact.

Acționarea frânei antiretur este promptă, nu se simte nici un pic de joc în mulinetă. Despre pick-up numai bune pot spune căci la piesele folosite de mine după o perioadă bună de timp erau în stare bună, „ca și nouă”. După lansare, majoritatea pescarilor de spining repun pick-upul la loc cu mâna, și nu prin acționarea manivelei, astfel procedez și eu, ne face bine atât mie, cât mulinetei dar și liniștii pe care o vreau să-l am în timpul pescuitului. Mulineta Bokor Spin este cu frână pe față, în caz de nevoie, degetele pescarului găsesc cu ușurință rotița de reglare a frânei. Frâna sensibilă o putem acționa prin mișcări mici ale rotorului, lucru practic și pe care o putem învăța cu ușurință și rapid. În caz de reglări mai mari, doar prin una-două „clicuri” putem să strângem frâna mai tare, sau din contră s-o lăsăm mai moale. În caz de forțe mărite și rapide, echipamentul acționează prin ușoara deschidere a frânei și nicidecum prin întărirea, blocarea ei.

Mărimea de 2500 o recomand spiningului light și celui obișnuit, pe când mărimea de 4000 se potrivește mai mult pescuitului la răpitor de anduranță.

Sper ca și dumneavoastră să auziți cât mai des sunetul frânei, să prindeți pești frumoși cu mulineta Bokor Spin, precum am făcut și eu, în anul trecut, pe parcursul testelor. Bokor Károly.
Caracteristici
Tip Mulineta Spinning
Model BOKOR SPIN
Nr. Rulmenti 11
Marime Tambur 4000
Tip Tambur Normal
Capacitate Tambur 0.35mm-120m
Raport Recuperare 5.2:1
Sistem Asezare Fir Normal
Sistem de Franare Fata
Frana Micrometrica Da
Instant Stop Da
Tambur Rezerva Nu
Constructie Corp Grafit
Constructie Maner Aluminiu
Constructie Tambur Aluminiu
Greutate 290 g
Garantie 24 Luni
Review-uri (1 de review-uri)
5
1 de review-uri
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

0

Achizitie verificata

100%

Reviews pozitive

Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Spune-ţi opinia
Adauga un review

Spune-ţi opinia

Linkuri utile: MULINETA BOKOR SPIN 4000 20601040 Mulinete Rapitori Mulinete Rapitori Bokor Mulinete Feeder Mulinete Feeder Bokor Bokor