Pentru o livrare cat mai rapida va recomandam sa alegeti produse cu stoc in Magazin fizic si in Depozit Online. Produsele cu Stoc furnizor au termen de livrare mai mare si pot intarzia comanda dvs.
articole de pescuit Gama variata de produse

La Claumar Pescar poti alege simplu si rapid dintr-o gama variata de articole de pescuit.

transport gratuit Transport Gratuit

Comenzile peste 300 lei pot beneficia de transport gratuit.

Vezi mai multe detalii

plata in rate Plata cu cardul

Plata cu cardul in rate fara dobanda.

Vezi mai multe detalii

suport Suport 10-18

Suportul telefonic este 10-18. Orice intrebare ai avea, stim ca nu poate astepta. Apeleaza serviciul Suport 10-18! Un consultant asteapta sa iti preia apelul in intervalul orar 10-18 de luni pana vineri.

Vezi mai multe detalii

returnare Returnare simplu in 14 zile

Retur simplu in 14 zile.

Vezi mai multe detalii

Ochelari Polarizati Solano - Fl 1068

  • Producător: Solano
  • Cod produs: 419121068
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

74,80Lei Reducere: 30% 52,36Lei

Stoc Magazin fizicStoc Depozit ClaumarStoc Furnizor
Produse Similare
Descriere

Caracteristica de baza a brand-ului SOLANO este versatilitatea sa. Ochelarii de soare SOLANO ofera atat modele clasice cat şi modele moderne. Modelele clasice sunt elegante, simple, cu caracteristici echilibrate si finisaj negru - o combinaţie care adauga un mister pentru look. Design-ul modern SOLANO este bazat pe diferite forme geometrice, curbe si o selecţie largă de culori. Pentru a asigura o protectie optimă impotriva radiatiilor ultraviolete si lumină, am echipat ochelarii Solano, cu lentile de polarizare de inaltă calitate. DE CE OCHELARI POLARIZATI SOLANO? - Acestia sunt echipati cu un filtru UV 400 care va protejează impotriva radiatiilor ultraviolete cu lungimea de unda de 200-400 nanometri. - Lentilele absorb aproximativ 90% din radiatiile UV. - Ei protejează impotriva radiatiilor ultraviolete (uVR), dar mai important impotriva radiatiilor UVB, mai nocive, care este responsabil pentru accelerarea de imbatranire a pielii, si procesul de deteriorare a vederii. CAND SA PORTI OCHELARI DE SOARE? - In timpul verii. Nivelul uVR la o amiază de vara este de aproape trei ori mai mare ca in timpul iernii. Nivelurile UVB pot fi chiar pană la zece ori mai mari. - In jurul pranzului. 70% din radiatiile UVB nocive la care suntem expusi peste zi se desfasoara in decursul a trei ore inainte si după pranz. Expunerea excesivă are efectele cele mai vizibile in zone deschise, cum ar fi o plaja sau la mare, in cazul in care nu exista obiecte pentru a reduce cantitatea razelor solare. - Atunci cand faci sport. Efectele nocive ale radiatiei solare creste cu altitudinea la fiecare 1.000 m. Prin urmare, va sfatuim sa purtati ochelari de soare si in timp ce schiati, in cazul in care elementul suplimentar daunator este zapada care reflecta lumina. Solano. Si totul e clar!

Caracteristici
Culoare Lentila Gri
Polarizati Da
Review-uri (1 de review-uri)
5
1 de review-uri
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0

0

Achizitie verificata

100%

Reviews pozitive

Detii sau ai utilizat produsul?
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Spune-ţi opinia
Adauga un review

Spune-ţi opinia

Linkuri utile: OCHELARI POLARIZATI SOLANO 1068 419121068 Ochelari Polarizati Ochelari Polarizati Solano Ochelari Solano Polarizati Solano Solano